torstai 20. kesäkuuta 2013

Italialainen vadelmajäätelö

Tässä on paras jäätelöohje, johon olen törmännyt! Maku oli raikas,mutta silti ihanan pehmeä ja kermainen,nam! Ohjeessa oleva glukoosisiirappi on Dansukkerin uutuus. Siitä lisätietoa saa Dansukkerin sivuilta,mistä myös tämä ohje on peräisin (www.dansukker.fi).
Ainekset:
4 munan keltuaista 
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria 
1½ dl maitoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia 
500 g vadelmia 

  •    Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kiehauta kattilassa kerma,maito ja glukoosisiirappi.
  •    Vatkaa keltuais-sokerivaahto maitoseokseen. 
  •    Lisää vadelmat ja puserra seos siivilän läpi. Anna jäähtyä. 
  •    Pakasta seosta ainakin 5 tuntia. Sekoittele seosta muutaman kerran pakastuksen ajan. Tarjoa vaikka sitruunamelissan kanssa!  
                                         Kesäisen raikkaita hetkiä kaikille!:))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti